Turnip greens

Turnip greens

Turnip greens

Turnip greens
Turnip greens

เป็นที่รู้จักกันว่าเป็นผักที่มีลักษณะคล้ายหัวผักกาด เป็นสปีชีส์ทางวิทยาศาสตร์หรือสกุลที่เรียกว่า Brassica rapa ซึ่งประกอบด้วยอนุภาคต่างๆ ที่ปลูกกันอย่างแพร่หลาย กลุ่มนี้ประกอบด้วยผักกาดหลายชนิด เป็นผักที่คุ้นเคยก่อนศตวรรษที่ 15

คล้ายกับหัวไชเท้าและกะหล่ำปลีสีเขียว พบได้ทั่วยุโรปและเอเชียตะวันตก แสดงให้เห็นว่ามีถิ่นกำเนิดในพื้นที่โรมันและกรีก เป็นผักโบราณที่ได้รับความนิยมอย่างแพร่หลายในทุกภูมิภาคและได้กลายเป็นอาหารท้องถิ่นขึ้นชื่อ
เป็นไม้ล้มลุกที่มีความสูงไม่เกิน 1 เมตร

ลำต้นมีสีเขียวอ่อน รากมีความยาว 10 ซม. ใบมีความเรียบและอ่อนนุ่ม มีสี่พันธุ์: หัวผักกาดเขียว All-Top, หัวผักกาด Alamo, หัวผักกาด Topper และหัวผักกาด Shogoin

ประโยชน์ของผักชนิดนี้ เป็นวิตามินที่ละลายในไขมัน วิตามินที่ละลายน้ำได้ ประกอบด้วยสารต้านอนุมูลอิสระ ได้แก่ แคโรทีนอยด์ ฟลาโวนอยด์ และกลูโคซิโนเลต เป็นแหล่งของสารประกอบกำมะถันที่เรียกว่ากลูโคซิโนเลตในการป้องกันมะเร็ง

เพื่อสนับสนุนกระบวนการล้างพิษในเซลล์ อุดมไปด้วยเบต้าแคโรทีน วิตามินซี ลดความเสี่ยงของการเกิดความเครียดจากปฏิกิริยาออกซิเดชัน และโรคเรื้อรังต่างๆ เช่น หลอดเลือดแดงแข็ง และข้ออักเสบรูมาตอยด์

It is known as a turnip-like vegetable. It is a scientific species or genus called Brassica rapa, which consists of various particles. widely cultivated This group includes several types of lettuce. It was a familiar vegetable before the 15th century.

Similar to radishes and green cabbage. They are found throughout Europe and Western Asia. Shows that it originated in the Roman and Greek areas. It is an ancient vegetable that is widely popular in all regions and has become a famous local food.
It is a herbaceous plant that does not exceed 1 meter in height.

The benefits of this vegetable. It is a fat soluble vitamin. water soluble vitamins Contains antioxidants including carotenoids, flavonoids and glucosinolates. It is a source of sulfur compounds called glucosinolates in cancer prevention.

To support the detoxification process in cells Rich in beta-carotene, vitamin C, reducing the risk of oxidative stress. and chronic diseases such as hardened arteries and rheumatoid arthritis

Turnip greens

สนับสนุนโดย >>>> คลิ๊ก <<<<

แนะนำติชมได้ที่ naturegeek.org