กะหล่ำปลี

กะหล่ำปลี

กะหล่ำปลี

กะหล่ำปลี
กะหล่ำปลี

กะหล่ำปลีช่วยเรื่องการขาดวิตามินซี
การขาดวิตามินซีจะทำให้เลือดออกตามไรฟันซึ่งเป็นอาการของเหงือกที่เป็นรูพรุนและมีเลือดออกพร้อมกับมุมปากที่แตก นอกจากนี้ภูมิคุ้มกันยังอ่อนแอลงอีกด้วย ทำให้มีโอกาสติดต่อติดเชื้อและเป็นหวัดนอกจากนี้ยังมีอาการซึมเศร้าและแก่ก่อนวัยอีกด้วย

น่าแปลกที่กะหล่ำปลีเป็นแหล่งวิตามินซีที่ดีที่สุดสารอาหารต้านอนุมูลอิสระที่ดีที่สุดผู้ที่บริโภควิตามินซีอย่างเพียงพอจะสามารถต้านอนุมูลอิสระ

ผลลัพธ์ที่ได้คือมีเซลล์ที่ถูกทำลายและสัญญาณของริ้วรอยก่อนวัยน้อยลงวิตามินซียังมีบทบาทในการรักษาที่ดีด้วยความช่วยเหลือของวิตามินซี

การสึกหรอเล็ก ๆ น้อย ๆ บนร่างกายจะสามารถรักษาได้ดีขึ้นนอกจากนี้ยังช่วยในกระบวนการฟื้นฟู ทำให้แผลหายเร็วขึ้นนอกจากนี้วิตามินซียังช่วยรับประกันว่าระบบประสาทของคุณจะทำงานเป็นปกติ พร้อมทั้งช่วยลดความเสี่ยงของโรคอัลไซเมอร์และโรคเกี่ยวกับระบบประสาทอื่น ๆ .

สำหรับการปรุงอาหารให้ใช้วิธีนึ่ง จะช่วยคงคุณค่าของสารอาหารไว้ได้ดีที่สุดหรือจะรับประทานเป็นสลัดก็ได้อย่างไรก็ตามไม่ควรนึ่งต้มและผัดนานเกินไป

Cabbage helps with vitamin C deficiency
Vitamin C deficiency causes scurvy, a symptom of spongy and bleeding gums with cracked corners of the mouth. In addition, the immune system is also weakened. This makes it more likely to be contagious, infected and catch a cold, and also suffer from depression and premature aging.

Surprisingly, Chalice is the best source of vitamin C, the best antioxidant nutrient.People who consume adequate amounts of vitamin C are able to fight free radicals.

The result is less damaged cells and fewer signs of premature aging. Vitamin C also plays a good therapeutic role with the help of vitamin C.

Little wear and tear on the body can heal better, it also helps in the recovery process. The wound heals faster. In addition, vitamin C helps to ensure that your nervous system is functioning normally. While also helping to reduce the risk of Alzheimer’s disease and other neurodegenerative diseases.

For cooking, use the steaming method. It will help preserve the nutritional value best or can be eaten as a salad, however, it should not be steamed, boiled, and fried for too long.

กะหล่ำปลี

สนับสนุนโดย >>>> คลิ๊ก <<<<

แนะนำติชมได้ที่ naturegeek.org