ปลากระพงแดง

ปลากระพงแดง

ปลากระพงแดง

ปลากระพงแดง

ช่วยในเรื่องลดน้ำหนักเนื่องจากปลาให้พลังงานน้อยกว่าเนื้อสัตว์ประเภทอื่น จึงไม่ทำให้ลงพุง บำรุงสมองในปลาด้วยกรด DHA ที่ช่วยในการพัฒนาสมอง ความจำและการเรียนรู้ ผิวสวยสดใสในปลามีวิตามินดีจากโอเมก้า 3 ที่ช่วยเรื่องผิวพรรณ และ การไหลเวียนของเลือดในร่างกายจึงช่วยบำรุงผิวพรรณทั้งภายนอกและภายใน

คุณค่าทางโภชนาการของปลา ปลาเป็นอาหารที่มีคุณค่าทางโภชนาการสูง ปลาเป็นอาหารหลักกลุ่มแรกในเนื้อสัตว์ ไข่ นม และ พืชตระกูลถั่ว โปรตีนในปลาใช้เพื่อเสริมสร้างเนื้อเยื่อและซ่อมแซมส่วนที่สึกหรอ ไขมันที่มีอยู่ในปลาเป็นส่วนประกอบของเซลล์โดยเฉพาะสมองซึ่งป้องกันการแข็งตัวของไขมันในเส้นเลือดวิตามินและแร่ธาตุที่มีอยู่ในปลาจะควบคุมการทำงานของร่างกายให้เป็นปกติ

In terms of weight loss, because fish provides less energy than other types of meat. Therefore does not make belly fat Nourishes the brain in fish with DHA acid that helps in brain development. Memory and learning Bright and beautiful skin in fish contains vitamin D from omega-3 that helps the skin and blood circulation in the body, thus nourishing the skin both outside and inside.

Nutritional value of fish Fish is a highly nutritious food. Fish is the first staple food in meat, eggs, milk and legumes. Fish proteins are used to strengthen tissues and repair damaged areas. The fats contained in fish are cellular components, especially the brain, which prevent hardening of the fat in the blood vessels.Vitamins and minerals contained in fish regulate normal body functions.

ปลากระพงแดง

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชมได้ที่ naturegeek.org