กีวีสีทอง

กีวีสีทอง

กีวีสีทอง

กีวีสีทองจะมีลักษณะผลกลมรีคล้ายกีวีปกติทั่วไป แต่คุณประโยชน์จะมีมากกว่าผิวของเปลือกจะบางและมีขนเล็กๆ เนื้อข้างในจะเป็นสีเหลืองทองมีเมล็ดสีดำเล็กๆทานได้ รสชาติจะหวานฉ่ำน้ำมีกลิ่นที่หอมเป็นเอกลักษณ์ มีวิตามิน C สูงกว่าส้มถึง 3 เท่าช่วยในเรื่องผิวพรรณขาวกระจ่างใส และ คนที่เลือดออกตามไรฟันก็เป็นผลดี ทำให้ร่างกายแข็งแรงไม่เป็นหวัดง่าย สารเซโรโทนินถ้าทานกีวีก่อนเข้านอน 2 ลูกจะทำการการนอนหลับของคุณสบายมากยิ่งขึ้น

มีโพแทสเซียม ช่วยเสริมสร้างสมาธิให้สมอง รักษาความดันโลหิต ป้องกันการเป็นภูมิแพ้ ทำให้จิตใจร่างเริงแจ่มใส และ มีไฟเบอร์สาวๆคนไหนที่ท้องผูกถ่ายยากแนะนำให้ลองกินกีวีจะทำให้คุณถ่ายคล่องขึ้น ช่วยซ่อมแซมกล้ามเนื้อ

ผลไม้ที่อัดแน่นด้วยคุณประโยชน์ จัดเป็นกลุ่มของ Superfruit ที่มีวิตามินซี, เส้นใย, โฟเลต, โพแทสเซียม, สารต้านอนุมูลอิสระและ แอนตี้ออกซิแดนท์ ค่าดัชนีไกลซีมิกต่ำ มีเพียงวิตามินซีมากกว่าส้มถึง 3 เท่าโดยมีกีวีสีทอง 1 ผลให้วิตามินซี 161.3 มิลลิกรัม

Golden kiwi looks round like a normal kiwi. But the benefits will be greater than the skin of the bark is thin and has small hairs The meat inside is golden brown with small black seeds to eat. The taste is sweet, juicy, has a unique aroma, has 3 times higher vitamin C than oranges, helps in bright white skin, and people with scurvy are good results. Makes the body strong, not a cold Serotonin, if eating 2 kiwi before going to bed will make your sleep more comfortable.

contains potassium Helps strengthen the brain Treatment of blood pressure Prevent allergies Making the mind cheerful and clear, fiber. Any woman with constipation difficult to take, try to eat kiwi will make you shoot more fluently. Helps to repair muscles Fruit that is packed with benefits Classified as a group of Superfruit that contains vitamin C, fiber, folate, potassium, antioxidants and Antioxidant Low glycemic index Contains only 3 times more vitamin C than oranges, with one golden kiwi providing 161.3 milligrams of vitamin C.

กีวีสีทอง

ขอบคุณภาพ Google.com

แนะนำติชมได้ที่ naturegeek.org